Nieuws

28
mrt

Uw eigen zwemvijver

Droomt u van een natuurlijk zwembad in uw tuin? Kom dan een kijkje nemen op ons bedrijf! Bekijk onze zwemvijver én de mogelijkheden voor uw eigen tuin.

Beleef de natuur in uw privé-vennetje

Zwemmend in een ecologische zwemvijver, beleeft u echt de nabijheid van de natuur. Het is alsof u een privé-vennetje in uw tuin heeft waarin u elk moment een heerlijk frisse duik kunt nemen. Zwemvijvers passen in elke tuin, of het nu een stadstuin is of een landgoed.

Ecologische zwemvijver, dus onderhoudsvrij

In elk seizoen kunt u genieten van de flora en fauna in en om de vakkundig aangelegde zwemvijver. De juiste combinatie van waterplanten en een natuurlijk filtersysteem zorgen ervoor dat het water het hele jaar door helder en zuiver blijft. Zonder dat u daarvoor chemische middelen hoeft te gebruiken. Een zwembad moet u onderhouden, maar een zwemvijver niet. Die blijft van nature in balans.

Een zwemvijver in uw tuin?

Bent u benieuwd of een zwemvijver ook iets voor u is? Maak dan nu een afspraak en kom een kijkje nemen op ons bedrijf. Onder het genot van een kopje koffie aan de zwemvijver rondom ons kantoor, informeren wij u graag over de manier waarop deze is aangelegd en over de mogelijkheden voor uw eigen tuin. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor allerhande tuinvragen en voor het maken van een creatieve tuinschets.

Het kantoor van Van Amerongen Boomverzorgers & Hoveniers bevindt zich aan de Scherpenzeelseweg 48 te Maarsbergen.