Organisatie en Visie

De Specialist voor Boomverzorging, Tuinaanleg- en Onderhoud

Van Amerongen Boomverzorgers & Hoveniers onderscheidt zich doordat zij de specialismen tuinarchitektuur, – tuinaanleg + onderhoud en boomverzorging onder één dak aanbiedt.

Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies en/of met de vakkundige uitvoering van tuin- en boomverzorgingswerkzaamheden. Daarbij staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Onze klanten waarderen onze betrouwbare uitstraling en gedegen vakkennis van bomen en planten.

Een tuin groeit, bloeit, verandert en wordt elk jaar mooier. Wij vinden het belangrijk om een goede relatie met u én uw tuin op te bouwen. We willen u graag net zo enthousiast maken voor tuinieren als dat we zelf zijn.

Daarbij proberen wij altijd zo efficiënt mogelijk te werken.

Wij gaan bij wijze van spreke om met uw portemonnaie alsnog het de onze is zodat u erop kunt vertrouwen dat u niet teveel betaald.

Ons doel is om u tijd en zorgen te besparen zodat u het hele jaar door maximaal van uw tuin kunt genieten.

Ons bedrijf werkt ook voor zakelijke opdrachtgevers

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen + de boomverzorging rondom bedrijfspanden en instellingen. Ook werken wij in opdracht van gemeentes en woningbouwcorporaties.

De mensen binnen ons bedrijf hebben verstand van zaken, werken veilig en zijn flexibel.

Voor de uit te voeren werkzaamheden krijgt u vooraf van ons een heldere en gespecificeerde offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

U heeft bij ons de zekerheid van een professionele aanpak van de technische uitvoering. Wij leveren u nazorg en garantie volgens schriftelijk vastgelegde afspraken.

Ons doel is om u tijd en zorgen te besparen zodat u zich volop kunt richten op uw core- business.