Kwaliteit en creatief vakmanschap

De Specialist voor Boomverzorging, Tuinaanleg- en Onderhoud

Exclusief Geselecteerd doorDe Tuinen van Appeltern

Dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat mag blijken uit het feit dat wij op 1 januari 2004 het predikaat ‘Exclusief Geselecteerd door De Tuinen van Appeltern’ hebben ontvangen en mogen voeren.

Dit predikaat staat voor hoogstaande kwaliteit, creatieve ontwerpkunst en ambitie. Daarnaast gelden criteria als betrouwbaarheid, solvabiliteit, ambitie, personeelsbeleid en liefde voor het vak.

Al enkele jaren blijkt dat bezoekers het lastig vinden om in eigen omgeving een hoveniersbedrijf te vinden, waarbij ze zeker zijn van kwaliteit en creativiteit. Er zijn in Nederland ruim 5000 hoveniersbedrijven en aan de buitenkant is moeilijk te zien hoe goed ze zijn. De Tuinen van Appeltern wilde dit probleem zowel binnen het park als daarbuiten oplossen en heeft daarom een profiel opgesteld waaraan de hovenier of ontwerper zou moeten voldoen. Vervolgens hebben ze uit het gehele land hoveniersbedrijven gezocht en getest om te bezien of ze aan dit profiel konden voldoen.

Samen met nog 40 andere hoveniersbedrijven verspreid over Nederland voldoen wij daadwerkelijk aan de kwaliteitseisen opgesteld door De Tuinen van Appeltern.

Onze selectie is uw garantie voor optimaal tuinplezier……

Want u kunt, als we u straks in onze klantenkring welkom heten ook rekenen op de faciliteiten die De Tuinen van Appeltern biedt. Zo heeft u bijvoorbeeld onbeperkt gratis toegang tot het inspirerende tuinideeënpark in Appeltern.

Bovendien kunt u deelnemen aan allerlei educatieve tuinactiviteiten. Daarnaast ontvangt u elk seizoen tuinnieuws, een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden, noviteiten en tips over het seizoen.