Nieuws

12
okt

Synergie in Bouw en Tuin

Synergie in bouw en tuin

Persoonlijke aandacht
is wat we belangrijk vinden: Cees en Kim van Amerongen van respectievelijk Van Amerongen Boomverzorgers & Hoveniers en Van Amerongen Bouw.

We werken steeds vaker samen aan projecten: de complete uitvoering van nieuwbouw of verbouw van een woning en aanleg of renovatie van de tuin: Hoewel we allebei ons eigen bedrijf hebben, vinden de mensen het fijn dat ze bij een gecombineerd project ƩƩn aanspreekpunt hebben. Dat werkt efficiƫnt.

Vakmanschap
Kim van Amerongen richtte zes jaar geleden zijn bouwbedrijf op. Van Amerongen Bouw werkt aan diverse bouw- en verbouwprojecten in de regio.
Een eindproduct dat alle verwachtingen overtreft, dat is het streven van Kim.

Van Amerongen Boomverzorgers & Hoveniers is al 25 jaar een begrip in de regio als het gaat om professionele aanpak bij ontwerp, aanleg, onderhoud en hovenierswerk van alle soorten tuinen.

Ontzorgen
Om u te ontzorgen leveren we als het ware een totaalplaatje op, vanaf planvorming, ontwerp, kostenoverzicht en duidelijke planning. Hierdoor hoeft u niet verder op zoek te gaan en weet u meteen waar u aan toe bent. Door de nauwe samenwerking kunnen beide bedrijven hun werkzaamheden goed op elkaar afstemmen. Je doet nooit twee keer hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan sloopwerk, grondwerk en leidingen leggen. Niemand zit er op te wachten dat de grond twee maal moet worden opgegooid. Juist door hier goed over na te denken, kunnen we de werkzaamheden zo efficiƫnt en dus zo goedkoop mogelijk uitvoeren.

Samenspel
Het is belangrijk dat de tuin in harmonie is met de woning . Wij letten goed op de belijning van huis en tuin. Dat moet een samenspel zijn, de tuin is als het ware een verlengstuk van het huis. Zo laten wij vaak bepaalde elementen of materialen terugkomen. Een voorbeeld daarvan is een duurzame houtsoort zowel in huis als tuin toepassen. Of het groen van bestaande bouw laten terugkomen in de tuin, zodat er een verbinding ontstaat. Je kunt ook de natuurstenen vloer van een woonkamer laten aansluiten op de tegels van het terras.

We weten van elkaar waar we mee bezig zijn en door de korte en directe lijnen kunnen we veel kennis en ervaring uitwisselen. En over een ding zijn we het roerend eens:

Persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid en vakmanschap. Dat is waar we voor staan.

Kijk voor meer informatie over Van Amerongen Bouw op https://www.vanamerongenbouw.nl/