Zwemvijvers

De Specialist voor Boomverzorging, Tuinaanleg- en Onderhoud
Zwemvijvers

Zwemvijvers

Denkt u zich eens in: Het hele zwemseizoen, op elk moment van de dag een duik nemen in uw eigen zwemvijver op locatie. Geen lange autoritten meer of last van files op de weg, heerlijk toch? U kunt in alle rust ontspannen en genieten in uw eigen tuin.

Niet alleen in de zomer, maar in elk seizoen nodigt de zwemvijver u uit tot andere activiteiten. In het voorjaar kunt u in alle rust genieten van de flora en fauna in en om de natuurlijk aangelegde zwemvijver en in de winter kunt u er zelfs mogelijk op schaatsen.

Wij genieten in alle seizoenen van de zwemvijver. Niet alleen in de zomer, wanneer we erin zwemmen en erop dobberen met het luchtbed.
– Ron Meijer, stadstuin met zwemvijver van 7 bij 4 meter (lees klantverhaal)

Een correct aangelegde en goed uitgebalanceerde vijver ontwikkelt zich snel tot een natuurlijk water waar bloeiende planten gedijen en waar libellen, kikkers en zelfs vissen zich in het water thuis voelen. Het water blijft het hele jaar door helder en zuiver zonder dat u daarvoor chemische middelen hoeft te gebruiken.

Vindt u het bij nader inzien toch niet prettig om tijdens het zwemmen een kikker of watertor tegen te komen, dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een traditioneel zwembad, omgeven door een natuurlijk tuinbed vol struiken en planten.

Bent u nieuwsgierig geworden of een zwemvijver wellicht ook iets voor u zou kunnen zijn? Neem dan gewoon even contact met ons op.