Nieuws

8
okt

Appeltern

Appeltern

In het land van Maas en Waal, tussen Tiel, Oss en Nijmegen, vindt u De Tuinen van Appeltern, het grootste en meest veelzijdige tuinideeƫnpark van Europa. Een park met 200 voorbeeldtuinen met elk een eigen stijl en sfeer.

Elk jaar komen er nieuwe tuinen bij en worden actuele trends en nieuwe materialen toegepast. Nergens vindt u zoveel variatie in ontwerpen, materialen, planten en sfeer.

Op 1 juni 2023 is De Tuinen van Appeltern omgetoverd tot Appeltern Adventure Gardens. Behalve volop tuininspiratie opdoen, kunt u nu op het park heel veel beleven. Zo is in het entreegebouw de expositie ‘Alle kleine beestjes helpen’ geopend, waar u alles kunt leren over biodiversiteit en het belang van insecten. Op het Adventure Island is groots vermaak voor de kleine gasten. En natuurlijk kunt u nog steeds op de vele terrassen genieten van een lekker kopje koffie met gebak of een uitgebreide lunch.

Kortom: u kunt zich er uitstekend oriƫnteren voor de inrichting of herindeling van uw eigen tuin. Bovendien is een dagje Appeltern, een heerlijk dagje uit voor jong en oud