Nieuws

10
apr

Onze aanpak m.b.t. het Coronavirus

onze aanpak mbt het coronavirus

We zijn met z’n allen van het ene op het andere moment in een spannende en onzekere tijd beland. Van harte hopen we dat het goed gaat met uw gezondheid want dat is uiteraard het allerbelangrijkste. Iedereen die het moeilijk heeft vanwege zijn/ haar gezondheid of die van een dierbare, wensen we heel veel sterkte en beterschap toe. Ook als u in onzekerheid verkeert omtrent uw  baan of eigen bedrijf wensen we u heel veel sterkte.

Als groenbedrijf zijn wij in de gelukkige omstandigheid dat we aanleg- en onderhoudswerkzaamheden bij u in de tuin mogen uitvoeren. We nemen hierbij onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het corona virus zoveel mogelijk tegen te gaan. De relaties waar we de komende periode aan de slag gaan brengen wij vooraf op de hoogte van onze aanpak. Met de speciale veiligheidsmaatregelen kunnen wij onze dienstverlening voortzetten, met oog voor uw gezondheid en die van onze mensen.

Mocht u vragen hebben, twijfel niet en laat het ons weten.
Wij zijn u graag van dienst!

Vanwege het prachtige voorjaarsweer en omdat veel mensen het graag gezellig en netjes willen hebben in- en rondom het huis is de vraag naar onze tuinhulp zelfs zo groot dat we uw begrip vragen als we u niet helemaal op het gewenste tijdstip van dienst kunnen zijn.

Samen hopen en vertrouwen we dat we dit virus over enige tijd de baas zijn en we weer volop kunnen gaan genieten van de dingen die tot voor kort zo gewoon waren maar straks weer heel speciaal zijn.

Het team van

Van Amerongen Boomverzorgers & Hoveniers

onze aanpak mbt het coronavirus