Nieuws

28
aug

Aanleg sfeervolle en kleurrijke dorpstuin

aanleg dorpstuin

Sfeervolle en kleurrijke dorpstuin met een kleine vijver in de voortuin en twee vijvers in de achtertuin. Boven de vijver in de voortuin en een van de vijvers in de achtertuin is een koperen waterornament Ā in boogmodel aangebracht, het zacht stromende water hieruit heeft een speels en rustgevend effect. Door de wijze waarop de tuin is aangelegd genieten de bewoners volop van de omliggende bomen en het weidse uitzicht vanuit de achtertuin, anderzijds zijn er beschutte plekjes gecreĆ«erd met volop privacy.

Het witte lange touw dat gespannen is tussen twee bomen in de achtertuin wordt door de sportieve bewoner gebruikt als schommel. De kleinkinderen hebben de bamboestokken in de zijtuin mogen schilderen, ieder op hun eigen creatieve wijze zodat dit stukje tuin van speciale waarde is voor het echtpaar.

Het meest karakteristieke van deze tuin is dat het een eigen paradijsje is voor de bewoners vanwege de landelijke en natuurlijke uitstraling en ze tegelijkertijd kunnen profiteren van alle faciliteiten in het dorpscentrum op loopafstand.