Zwemmen & Wellness

De Specialist voor Boomverzorging, Tuinaanleg- en Onderhoud
Zwemmen & Wellness

Denkt u zich eens in…

Het hele zwemseizoen, op elk moment van de dag een duik nemen in uw eigen zwembad op locatie. Geen lange autoritten meer of last van files op de weg, heerlijk toch?
U kunt in alle rust ontspannen en genieten in uw eigen tuin.

Behalve voor de vakkundige aanleg van een zwemvijver kunt u bij ons nu ook terecht voor de realisatie van een zwembad, spa of sauna op maat, omgeven door een tuinbed van planten.
We kunnen voor u een afspraak maken om een compleet aangelegd hoogwaardig zwembad te bezichtigen in het pand van Art of Living Well te ‘s- Hertogenbosch.
Ook kunt u hier de weldaad ervaren van een sauna, spa of diverse andere vormen van Wellness. De specialisten beantwoorden graag uw vragen.

Niet alleen in de zomer, maar in elk seizoen nodigt de zwemvijver u uit tot andere activiteiten.
In het voorjaar kunt u in alle rust genieten van de flora en fauna in en om de natuurlijk aangelegde zwemvijver en in de winter kunt u er zelfs mogelijk op schaatsen.

Een correct aangelegde en goed uitgebalanceerde vijver ontwikkelt zich snel tot een natuurlijk water waar bloeiende planten gedijen en waar libellen, kikkers en zelfs vissen zich in het water thuis voelen.
Het water blijft het hele jaar door helder en zuiver zonder dat u daarvoor chemische middelen hoeft te gebruiken.

Wilt u graag gezond en ontspannen leven, maar heeft u daar door een drukke baan en
allerlei verplichtingen nauwelijks tijd voor, laat u dan door ons informeren over een spabad in uw tuin waar u op elk gewenst moment van kan genieten.
Het is aangetoond dat de ontspannende werking van water laat op de avond een goede nachtrust bevordert.

Bent u nieuwsgierig geworden of zwemmen & wellness in uw eigen tuin wellicht ook iets voor u zou kunnen zijn?
Neem dan gewoon even contact met ons op.